Tips voor hapjes

hapjes, feest, foto Auntie PHoe bescheiden je feestje ook is, het is aardig als je je gasten niet met een lege maag laat rondlopen. Hapjes horen er echt bij. Daarbij hoef je het echt niet té duur of te moeilijk te maken.
Onze tips:

  • Let op je budget, zelf maken is meestal goedkoper dan kant en klare hapjes kopen.
  • Zorg op zijn minst voor: olijven, kaasblokjes, chips, nootjes, gedroogd of vers fruit en groenten met een dipsausje.
  • Zorg ervoor dat ook hongerige gasten aan hun trekken komen. Turks brood met tapenade vult uitstekend.
  • In tegenstelling tot stokbrood, hoeft Turks brood niet in de oven, dat scheelt veel werk.
  • Iets uitgebreider? Wat dacht je van wraps gevuld met boursin/gerookte zalm/sla, of roomkaas/salami of chorizo/sla? Wraps oprollen, tot gebruik in koelkast bewaren. In stukjes snijden, prikker erdoor en klaar.
  • Vermijd teveel zout, je gasten krijgen er dorst van.
  • Zijn er kinderen op je feestje? Houdt er rekening mee.
  • Een goede presentatie doet veel, lees de tips voor tafel dekken.

Wil je meer dan hapjes, lees dan ook onze tips voor diner of een buffet.

Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via WhatsAppDelen via LinkedInDelen via E-mail

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website