Feest locatie op een boerderij

Feest locatie op een boerderij

Een feest geven op een boerderij kan een geweldige manier zijn om van het buitenleven te genieten terwijl je feest viert met je vrienden. Boerderijen die feestlocaties aanbieden, bevatten veel verschillende voorzieningen zoals tenten, catering, spelletjes en meer. Dus als je op zoek bent naar een unieke en leuke feestlocatie, overweeg dan om je volgende evenement op een boerderij te organiseren!

Wat kun je verwachten als je een feestje geeft op een boerderij?

Bij de boerderij heerst er altijd gezelligheid, openheid en vreugde met het geven van feesten. Je kunt kiezen voor een feestavond in een zeer mooie schuur omgetoverd tot een perfecte locatie omringt door het platteland. Het is overigens ook mogelijk om een gehele dag te plannen bij een boerderij. 

Je kunt diverse boeren spellen spelen overdag, van zaklopen tot boerengolf, de oud Hollandse spellen. Er zijn ook dieren aanwezig op een boerderij, zoals Bertha de koe. Dieren kunnen voor veel plezier zorgen, met name bij kinderen is het een aanrader. Ze kunnen ze aaien, knuffelen en eventueel voeren. Er zijn veel mogelijkheden om te genieten van de buitenlucht en bij slecht weer is het mogelijk om binnen activiteiten te doen. 

Voor eten en drinken wordt er uiteraard ook geregeld. Je zult keuze hebben tussen diverse arrangementen met typische boerengerechten en voor ieder wat wils. Deze zijn meestal samengesteld op basis van het type feest en hoeveel man er zijn. Daarbij wordt er ook rekening gehouden met kinderen en zijn daar weer speciale kinderarrangementen voor. 

Vakantie boerderijen

Door heel Nederland vind je boerderijen die geschikt zijn voor een eet- en feestgelegenheid. Iedere provincie heeft wel mooie locaties om een echte boerenfeest te geven. 

Je kunt het ook nog meer uitpakken en dat is een feest te geven op een van de boerderijen door Europa. Deze vakantieboerderijen zijn geschikt voor het geven van een feest, maar ook voor een perfecte overnachting met de familie of vrienden. Het geven van een feest wordt nog unieker met een boeren accommodatie in het buitenland. 

Hoe vind je de juiste boerderij voor jouw feest

Je moet beslissen wat voor soort feest je geeft. Ben je op zoek naar een ontspannen evenement waar 
gasten kunnen genieten van de landelijke charme, of hoop je op een meer energieke sfeer met tal van activiteiten? Als je eenmaal de sfeer hebt bepaald waar je voor gaat, kun je beginnen met het verfijnen van je opties.

Bekijk welke activiteiten het beste passen bij jouw uitgenodigde gasten, welk eten & drinken er worden aangeboden en natuurlijk is het belangrijk om te kijken welke dieren er aanwezig zijn op een boerderij. Je hebt namelijk boerderijen waar alpaca’s aanwezig zijn.

Terug naar overzicht