Entertainment

Er wordt vaak gezegd dat muziek de sfeer van het feest bepaald. En daar geef ik ze geen ongelijk in! Het is zeker waar dat de sfeer voor een groot deel afhankelijk is van de playlist of DJ. Naast muziek zijn er natuurlijk ook nog andere soorten entertainment voor een feest. Er is zowel divers entertainment voor een feest thuis als voor een feest op locatie.

Acts als entertainment op een feest

Als je het leuk vindt, kan je kiezen voor acts op je feest. Wat dacht je van een vuurspuwer of robot act? Voor elk typ feest is er wel een geschikte act te vinden. Super leuk om een act in de thema van je feest in te huren. Dit is zowel leuk als entertainment voor een feest van volwassen, maar ook zeker voor een kinderfeestje! Verder kan je kiezen uit dansacts, entertainers, typetjes en shows. Met een Braziliaanse samba show op jouw feest zal iedereen er maanden later nog steeds over praten.

Attributen

Attributen vallen ook onder feest entertainment. Je kan het zo groots aanpakken of juist bescheiden houden als je zelf wil. Van een fotohokje tot aan een volledige schaatsbaan. Je budget en locatie zijn factoren waar je rekening mee moet houden bij het uitkiezen van je attributen. Een bepaald attribuut kan namelijk met gemak binnen je budget passen, maar als de locatie deze mogelijkheid niet biedt dan kan je beter kijken voor een alternatief. Een aantal leuke attributen als entertainment voor een feest thuis zijn: een fotohokje, een jacuzzi, licht projectie, spellen of een karaokehoek. Als je opzoek bent naar entertainment voor een feest op locatie kan je denken aan: een LED dansvloer, kermisattracties, een waterpijpterras, digitale graffiti of een video wall.

Ontvangst

Het ontvangst van je feest kan ook al een vorm van entertainment zijn. Denk aan een rode loper entree, entree met fotografen of ontvangst met een glas champagne. Op deze manier zorg jij dat het entertainment van je feest direct begint. 

Interactief entertainment

Bij interactief entertainment moet je denken aan quizzen, spellen en workshops. Dit is namelijk niet alleen om naar te kijken of naar te luisteren, je gasten spelen zelf ook een actieve rol. Er zijn quizzen in allerlei thema’s. Een landenquiz, sportquiz, popquiz of bepaald zelf een thema en ga voor een quiz op maat. Ook voor spellen als feest entertainment heb je een enorm aanbod. Denk aan kansspelen zoals roulettetafels, kamelenrace, rad van avontuur, pokertafels of slotmachines. Er zijn ook nog simulators en spelcomputers. Hoe tof zou het zijn om je gasten een VR experience te laten beleven op jóuw feest!? Wanneer dit toch niet helemaal jouw ding is, kan je ook nog kiezen voor verschillende workshops. Voor een echt vrouwenfeest is een workshop paaldansen of burlesque tof entertainment. Of ga voor een cocktail workshop. Deze zal (letterlijk) vast in de smaak vallen bij de gasten!
 
Interactief entertainment is zowel geschikt als entertainment voor een feest op locatie als entertainment voor een feest thuis.