Catering

Bij een feest horen natuurlijk drankjes en versnaperingen. Je kan er voor kiezen om je gasten zelf te voorzien of je kan het uit handen geven. Hiervoor kan je een catering inhuren. Catering op je feest is natuurlijk super handig én lekker! Catering is niet ‘gewoon’ catering. Er zit een hoop verschil in en je kan kiezen uit een ruim aanbod.

Diverse feest catering

Er zijn zovéél verschillende soorten catering waar je uit kan kiezen. Er wordt vaak gekozen voor buffetten. In de zomer is barbecue catering ontzettend populair. Super handig want als je zelf zou moeten barbecueën op je feest dan ben je de mis je veel. Ook wordt er vaak gekozen voor hapjes en tapas. De gasten worden dan over een tijdsbestek naar keuze voorzien van diverse kleinere lekkernijen. Je kan natuurlijk zelf de keuken van de hapjes bepalen. Als de mogelijkheid er is, is het ook leuk om een foodtruck in te huren als feest catering. Wederom kan je kiezen uit een ruim aanbod. Je kan natuurlijk gaan voor een oer-Hollandse frietkraam of kijk eens een buiten de grens.  Vietnamese, Thaise, Surinaamse en Mexicaanse foodtrucks vallen ook (letterlijk) in de smaak. Wat is er nou lekkerder dan tijdens een feest genieten van een vers gemaakte roti rol of gevulde bara.

Originele catering voor je feest  

Als je het type bent dat altijd net iets anders wil en dit terug wil laten komen in de catering van je feest dan zijn de volgende opties iets voor jou. Als het budget en de locatie het toelaat is live cooking super interessant. Binnen live cooking kan je ook weer uit verschillende opties kiezen voor de catering van je feest. Kies je voor culinaire hoogstandjes of ga je voor het varken aan het spit? Of wat dacht je van DIY (do-it-yourself) catering voor een feest? Denk hierbij aan een taco’s en burritobar of je eigen pizza maken. Super origineel!

We denken bij feest catering gelijk aan eten, maar drinken is net zo belangrijk. Ga voor een cocktailbar, of wat dacht je van een home made ice tea corner?