Op een leuke manier je helpers van een kinderfeestje bedanken

Op een leuke manier je helpers op een kinderfeestje bedanken

jarig kinderenAls je zelf een kinderfeest organiseert komt er een hoop bij kijken. Het letten op de kinderen, het klaarzetten van spelletjes en het naar huis rijden zijn slechts enkele voorbeelden van waar je als ouder tegenaan loopt. Meer dan handig zijn dan ook vrienden of familieleden die het leuk vinden om bij het feestje te zijn en je de helpende hand toe te steken. Vijf leuke ideetjes om de hulptroepen te bedanken.

Voor wat hoort wat

Als er iemand voor je klaar staat is het ook fijn om hetzelfde voor de ander te betekenen. Help dus je leeftijdgenootjes die ook ouder zijn met het organiseren van het kinderfeestje. Zij zijn dan net zo gelukkig met jouw hulp als jij met hun hulp bent geweest.

2) Een tegoedbon. Altijd goed

Wil je liever je hulpjes iets tastbaars geven maar weet je nog niet goed wat, dan kun je iemand altijd blij maken met een tegoedbon. Tegenwoordig hebben alle winkels wel een eigen bon en kun je dus een tegoed geven van de favoriete winkel. Maar natuurlijk zijn er ook nog de klassieke bonnen als de VVV bon en de bioscoopbon. Een passende kaart wordt natuurlijk altijd gewaardeerd als cadeau.

3) Bedanken doe je met een bloemetje

Verras je helpers met een bloemetje. Doe dit niet door een boeketje te geven na het feestje, maar door deze met vaas en al thuis te laten bezorgen. Wat is nu een grotere verrassing dan als de bloemenbezorger met een grote bos bloemen voor je deur staat. Leuk is dat je via een kaartje gelijk ook een persoonlijke boodschap kan achterlaten. Een bloemetje bezorgen kun je o.a. via Greetz.

4) Een etentje of borrel

verrassing kinderenIs het feestje afgelopen en is het nog niet laat, vraag dan je extra vrienden en familie of ze mee willen eten. Of organiseer een leuke borrel met een hapje en een drankje. Niets leuker om na zo’n drukke dag met elkaar wat leuke momenten voor de geest te halen. Met de laatste krachtinspanningen nog eventjes iets lekkers op tafel zetten (of nog slimmer laten bezorgen) en vervolgens lekker met z’n allen neer te ploffen en het gezellig te hebben als afsluiter.

5) Fotoboek of foto

Op zo’n leuke dag worden veel foto’s gemaakt. Leuk idee om deze voor later te bundelen in een leuk fotoboek. Erg leuk om dat nog een door te bladeren. En waarom niet een kopie geven aan de grootouders die hebben meegeholpen. Niets leuker dan hun kleinkind plezier te zien hebben, wetende dat je aan zijn leuke verjaardag hebt meegeholpen. Natuurlijk kun je ook als alternatief een mooie foto groot laten afdrukken.

Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via WhatsAppDelen via LinkedInDelen via E-mail

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website