Felicitatiebloemetje kopen of laten bezorgen

felicitatiebloemetjeWanneer je op zoek bent naar een leuk cadeau, denk je misschien aan bloemen. Maar hoe maak je een goede keuze wanneer het aankomt op bloemen? We geven je een aantal tips die je mee kunt nemen als je een felicitatiebloemetje als cadeau wilt geven.

Zorg voor een vrolijke felicitatie

Een cadeau moet volgens ons een glimlach op het gezicht brengen van de ontvanger. Wanneer je bloemen koopt of laat bezorgen, zorg dan dat het boeket geschikt is voor de vrolijke gebeurtenis. Daarom stellen wij een kleurige bos bloemen voor, zoals de bloemen op de afbeelding. Die geven een sprankelende en energievolle indruk.

Daarnaast is een kaartje een leuke toevoeging. Vooral wanneer je een persoonlijk boeket geeft, raden we een kaartje aan. Dit kan vaak al voor een kleine meerprijs. Daarnaast kunt u bij de meeste (web)winkels aangeven wat je op je kaartje wilt hebben en welk soort kaartje je wilt hebben. Je maakt zo het boeket extra persoonlijk.

Ook kun je kiezen voor een ietwat ongebruikelijk boeket. Zoals een bloementaart. Jazeker, een bloementaart! Het ziet er hetzelfde uit als een echte taart. Alleen dan van bloemen. Dus zonder slagroom en chocolaatjes of fruit, maar met mooie bloemen en kleuren. Er zijn bloementaarten die jarenlang meegaan, deze zijn van zijde gemaakt.

Je felicitatiebloemetje laten bezorgen

Wanneer je bloemen wilt laten bezorgen, raden we aan om dit (indien mogelijk) te doen voordat de visite komt. Op de uitnodiging van een feestje staat vrijwel altijd de aanvangstijd. Een bloemetje moet in een vaas worden gezet. Doe je dat niet dan gaat dit ten koste van de kwaliteit van de bloem. Wanneer dit moet gebeuren wanneer de visite aanwezig is, er hapjes en drankjes op tafel neer moeten worden neergezet, kan dat stress opleveren. Dat wilt je natuurlijk niet met zo’n leuk cadeau. Houdt hier rekening mee wanneer je bloemen gaat laten bezorgen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Floor Evertse, medewerker bij BloemenLatenBezorgen.nl waar vol passie gewerkt wordt aan bloemen. Op de website is een ruime keuze aanwezig en wanneer je voor 12:00 uur bestelt wordt het dezelfde dag nog bezorgd.

Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via WhatsAppDelen via LinkedInDelen via E-mail

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website