Een cateraar inhuren?

mobiele cateringJe geeft een feest? Gezien het feit dat je op deze site rond aan het kijken bent wil je graag alle puntjes op de i zetten. Hoe pak je het aan met de catering? Het verzorgen van eten en drinken kan een flinke taak met zich meebrengen en wanneer er veel gasten komen kan het lastig zijn om dit allemaal netjes te verzorgen. Voor ieder soort feest kun je gelukkig wel een offerte aanvragen.

Waarom catering?

Of het nu gaat om een familiefeest, tuinfeest, receptie of bedrijfsfeest, je wilt je gasten natuurlijk goed verzorgen. Een cateraar kan je een hoop stress besparen. De meeste cateraars hebben verschillende soorten arrangementen en wanneer je niet in de gelegenheid bent een grote keuken te bieden voor de voorbereidingen kun je ook gebruik maken van een mobiele cateraar. Je kunt bij een cateraar terecht voor complete diners en lunches, tapas, buffetten, barbeques of zelfs walking dinners. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een cateraar inhuren

Wanneer je op zoek gaat naar een cateraar is het belangrijk om jezelf al diverse vragen te stellen. Zo kan een cateraar een mooie offerte op maat maken zodat je zo exact mogelijk weet hoe veel je kwijt gaat zijn voor de catering van je feest.

  1. Voor wat voor evenement is de catering bedoeld? Is dit voor een zakelijk evenement of eerder voor vrienden en familie? Is het evenement overdag of ‘s avonds?
  2. Hoeveel personen komen er? Je hebt uiteraard de uitnodigingen verstuurd maar hou er ook rekening mee dat niet iedereen zal komen. Wellicht dat er ook kinderen komen? Deze eten en drinken vaak toch wat minder waardoor je ook hierdoor een andere schatting zal krijgen.
  3. Van welke diensten wil je gebruik maken? Gaat het enkel om het eten of wil je ook dat ze de drank regelen of eventueel eigen servies, tafels en stoelen meenemen? Je kunt namelijk een compleet feest uit handen geven maar ook enkel de hapjes laten cateren. Heb je zelf voldoende koelkasten of bestek? Bespreek de mogelijkheden met de cateraar waar je gebruik van wilt maken, velen hebben een hoop spullen in voorraad die ze kunnen meebrengen.

Deze bijdrage is van Javaanse Catering Bus. Een mobiele cateraar, zij rijden met een hippe rode brandweerwagen door Nederland  en voorzien de gasten van heerlijke Indonesische catering!

Delen via FacebookDelen via TwitterDelen via WhatsAppDelen via LinkedInDelen via E-mail

Geef een reactie

Naam *
E-mail *
Website