De sportieve familiedag, gezellig en uitdagend!

De eerste zondag in mei is het altijd raak. Ik leef erna toe. Dit jaar mogen wij de familiedag organiseren. Ideeën te over, maar wat is nou echt een leuke activiteit om te doen met onze sportieve en gezellige familie. Ik wil iets nieuws, echt een speciale activiteit waar over vijf jaar nog over gesproken wordt. Je kent het wel hé, ’’weten jullie het nog? Die familiedag was echt gaaf’’! Lees verder “De sportieve familiedag, gezellig en uitdagend!”

Op een leuke manier je helpers van een kinderfeestje bedanken

Op een leuke manier je helpers op een kinderfeestje bedanken

jarig kinderenAls je zelf een kinderfeest organiseert komt er een hoop bij kijken. Het letten op de kinderen, het klaarzetten van spelletjes en het naar huis rijden zijn slechts enkele voorbeelden van waar je als ouder tegenaan loopt. Meer dan handig zijn dan ook vrienden of familieleden die het leuk vinden om bij het feestje te zijn en je de helpende hand toe te steken. Vijf leuke ideetjes om de hulptroepen te bedanken. Lees verder “Op een leuke manier je helpers van een kinderfeestje bedanken”

7 Tips voor een onvergetelijk feest

Een feestje geven kan iedereen. Je stuurt er een appje of 50 uit, haalt een paar kratten bier en een paar zakken borrelnootjes en je maakt een lange playlist op je laptop. Klaar. Toch?
Iedereen is alleen al duizend keer op zo’n feestje geweest en over een paar weken is iedereen het dus weer vergeten. Soms heb je iets bijzonders te vieren en wil je dat je een onvergetelijk feest geven. Hier zijn 7 tips voor een feest waar iedereen het volgend jaar nog over heeft.

Lees verder “7 Tips voor een onvergetelijk feest”

Een goed feest kan niet zonder goede uitnodiging

goede uitnodigingBinnenkort een feestje geven? Ongetwijfeld ben je nu al bezig in je hoofd met hoe je het feest gaat organiseren. Wat zal ik allemaal doen qua activiteiten, welke hapjes zal ik huis halen, wanneer en hoe laat? Of het nu gaat om een kinderpartijtje, receptie voor een trouwerij, een housewarming of een gezellig familiediner zijn dit vragen die af en toe door je hoofd schieten. Gelukkig zijn hier speciale checklists voor die je kunnen helpen bij regelen van het perfecte feest. Lees verder “Een goed feest kan niet zonder goede uitnodiging”